ON A DAY LIKE TODAY, OUT OF NOWHERE, I, LAYING HERE PARALYZED WOULD HAVE TO GET TO MY FEET TO CATER TO THAT ENFORCEMENT MENTAL ILLNESS POLICE POWER SOCIOPATHY

THAT IS A REALLY REALLY BIG PROBLEM THAT PERSISTS AFTER THE POLICE LEAVE. I REMAIN COLLAPSED FOR MONTHS, OR THIS TIME, YEARS.


I HAVE NOT GOT TO MY FEET TODAY OFTEN ENOUGH TO MAKE COFFEE. I JUST HAD A 1/2 LITER OF WATER AS I FINALLY MADE COFFEE AND I NEED MORE WATER.

OLYMPIC MOUNTAIN RANGE MELT WATER GENTLY FLOWS FROM MY ARTESIAN WELL.

WHAT IS EXTREMELY BIZARRE ABOUT  THESE PSYCHOS  IS THAT THEY WILL COME ALL THE WAY FROM VICTORIA, FIFTY KILOMETERS, UP TO SIX OF THEM,TO DELIVER A BOGUS COMPLAINT BUT THERE IS NO ONE TO GET ME AN ORDER FROM COSTCO OR MOVE THE SIX YEARS (7cans) OF GARBAGE AND THE SEVEN GARBAGE CANS OF ALUMINUM CAT FOOD CANS OR TO TAKE CARE OF THE PROPERTY WHERE THEY CRIPPLED ME SO I CAN NOT




TAKE CARE OF ANYTHING.




OOPS THE COMPUTER CHOSE THOSE I WAS TRYING TO POST THIS PICTURE.

Comments

  1. Its been over 5 years since anyone came by. You are driving yourself crazy.

    ReplyDelete
  2. I will not reply but I just posted how it has been six years since a number of raids and other collapses occurred and I am still collapsed. I had such a hard day, all day, to work about an hour or so in total (sometimes it is only two minutes until I am collapsed again) between bouts being Paralyzed. Note the Nazis, signaling that this is propaganda which you do over and over and over.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

WHAT IS ALL OF THE INTERVENTION ABOUT?

IF A GROUP OF PEOPLE WERE TO CONSPIRE TO IMPORT HEROIN THE POLICE WOULD BE SURE TO INVESTIGATE THEM. WHEN PEOPLE CONSPIRED TO DAMAGE MYSELF MY PROPERTY OR MY PROJECTS THE POLICE WILL NOT INVESTIGATE.THE PROSECUTORS AND LAWYERS DO NOT SEEM TO BE INTERESTED EITHER.

BEHAVIORAL PSYCHOLOGIST JONATHAN HAIDT SAYS THAT MEMBERSHIP IN A PEER GROUP CAN PROMOTE AGGRESSION AND TURN OFF LOGICAL THINKING ON NOVEMBER 19 2022 REAL TIME- BILL MAHER.